'TREPTIMO KAD DJECA IDU U ŠKOLU'

Video | Baka poginule djevojčice: ‘U šoku smo. Ovu bol nitko ne može platiti’

Očevid je pokazao kako se jučer nije zaustavio ispred pješačkog prijelaza i propustio dijete nego ju je pregazio nakon što je djevojčica izašla iz zaustavljenog školskog autobusa. Ogorčeni mještani Žitnjaka traže da se postave uspornici i videonadzor, u suprotnom najavljuju prosvjed

Kamion koji je jučer pregazio djevojčicu u Zagrebu imao je neispravne kočnice i vozio je prebrzo! Pokazuje to novo izvješće policije, javlja RTL Danas.hr.

Na mjestu nesreće u kojoj je poginula 9-godišnjakinja, koja se vraćala iz škole, – danas svijeće i cvijeće. 45-godišnji vozač je uhićen. Očevid je pokazao kako se jučer nije zaustavio ispred pješačkog prijelaza i propustio dijete nego ju je pregazio nakon što je djevojčica izašla iz zaustavljenog školskog autobusa.

Ogorčeni mještani Žitnjaka traže da se postave uspornici i videonadzor, u suprotnom najavljuju prosvjed.

Ekipa RTL-a razgovarala je i s bakom djevojčice.

“Mi smo u teškom šoku. Kao prvo ove ceste ne valjaju, kao drugo mi treptimo kad god djeca idu u školu. Što autobusi, kamioni, šleperi idu, to nemaju obzira nad djecom. Kad školski autobus ide da bi oni stali, prednost napravili, prvo djeca da prođu pa onda nek oni jure. Ovu bol nitko ne može platiti”, kaže baka poginule djevojčice, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari