BARETIĆEVO: Djevojka teško ozlijeđena u sudaru motocikla Piaggio i Renault Twinga

Pixsell

U nesreći su sudjelovali motocikl Piaggio s 22-godišnjim vozačem i osobno vozilo Renault Twingo kojim je upravljao 54-godišnjak

Tijekom jučerašnjeg dana na prometnicama u nadležnosti ove Policijske uprave dogodilo se 12 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, dok su četiri lakše ozlijeđene.

U prometnoj nesreći što se dogodila jučer oko 15.45 sati u ulici Baretićevo teže je ozlijeđena 20-godišnja hrvatska državljanka kao putnica na motociklu. U nesreći su sudjelovali motocikl marke Piaggio, karlovačkih registarskih oznaka, s 22-godišnjim vozačem i osobno vozilo marke Renault Twingo, riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 54-godišnji hrvatski državljanin.

Do nesreće je došlo kada 22-godišnji motociklist, krećući se iz smjera Rijeke prema Pehlinu, na raskrižju s ulicom Straža nije se zaustavio na obvezni znak zaustavljanja već je oduzeo prednost vozilu koje ga je od jačine udarca odbacilo na kolnik.

Prilikom pada ozlijeđena je 20-godišnja suputnica kojoj je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka te dijagnosticirane teže tjelesne ozljede. Također je utvrđeno da su oba vozača upravljala vozilima bez vozačke dozvole, odnosno, prije stjecanja prava na upravljanje, a pri vožnji motociklist nije koristio ni zaštitnu kacigu.

I ovom prilikom pozivamo sve sudionike u prometu na pojačani oprez i poštivanje prometnih propisa u cilju smanjenja broja nesreća i ozlijeđenih osoba u njima te većeg stupnja sigurnosti u prometu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari