SVE ZBOG MANJEG INCIDENTA?

BAŠKA Detalji tragičnog sukoba: Umro nakon nokauta zbog otkinutog retrovizora!?

Ilustracija/Pixsell

Nakon kratke svađe, vozač je, kako su prepričali očevici za NL, nokautirao pješaka, koji je na licu mjesta preminuo

Iza jučerašnje vijesti o pronalasku mrtve muške osobe iznad plaže u Baški na Krku, po svemu sudeći, stoji ubojstvo iz nehata, piše danas Novi list.

Sve se zbilo u istočnom dijelu Baške zvanom Kricin i to u uskoj dvosmjernoj ulici iznad plaže. Tamo je, kako je neslužbeno doznao Novi list, vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka u jednom trenutku retrovizorom zakačio turista s njemačkog govornog područja.

Ovaj se razljutio i neopreznom vozaču otkinuo retrovizor s automobila, nakon čega je Zagrepčanin izašao iz automobila. Nakon kratke svađe, vozač je, kako su za NL prepričali očevici, nokautirao pješaka, koji je na licu mjesta preminuo.

Zasad nema informacija je li do smrti došlo od posljedica samog udarca ili je nesretnik pri padu udario glavom u tlo. Više detalja o uzrocima smrti bit će poznato nakon obdukcije.

Od susjeda su doznali kako je pokušaj reanimacije stranog turista trajao gotovo sat vremena, ali nije mu bilo spasa. Također navode kako bi vozač mogao biti u dobi od četrdesetak godina, a stradali turist desetak godina stariji.

Policija se nakon jučerašnjeg šturog priopćenja danas još nije službeno očitovala o događaju.

Tijelo stradalog muškarca bit će prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije, piše Novi list.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari