BOLESTAN UM

Bio je rođak i kum obitelji, a u autu im bludničio nad kćerkom; Ne ide u zatvor

Foto: Ilustracija

55-godišnjak s područja Podravine proglašen je krivim i osuđen za bludne radnje koje je počinio prema 15-godišnjoj djevojčici.

Pravomoćno je dobio šest mjeseci uvjetnog zatvora. U zatvor, dakle, ne mora premda mu je krivnja u cijelosti dokazana. Djevojčica je i dalje traumatizirana, piše portal Danica.hr.

Prema presudi, 55-godišnjak je djevojčicu i njezino društvo trebao odvesti kući navečer. Kad su ostali sami u automobilu, počeo ju je ispitivati za dečka i seksualna iskustva.

Potom joj je počeo dodirivati lijevu nogu, bedro i spolni organ, nakon čega mu je žrtva maknula ruku. Pedofil je na sudu tvrdio kako ga je dovela u zabludu jer nije odmah reagirala na milovanje.

No, sud je odbacio njegovu obranu upozorivši kako je optuženik dobro znao dob djevojčice s obzirom da joj je rođak i da im je često dolazio u kuću. Čak su bili i u kumskim vezama, prenose Vijesti.hr

Video dana:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari