PROVALIO I UKRAO

Bio je tako žedan… Državljanin BIH (38) u nedjelju u Lovranu provalio u trgovinu i ukrao alkoholna pića. Nije dugo pio…

Foto: Riportal

Osumnjičenog 38-godišnjaka je policija pronašla u Lovranu za manje od dva sata nakon počinjenja teške krađe provaljivanjem, izvijestila je policija.

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine te ga kazneno prijavila za počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Riječ je o osumnjičeniku koji je u nedjelju, 23. travnja oko 20 sati, provalio u trgovinu na području Lovrana iz koje je otuđio nekoliko boca alkoholnih pića u vrijednosti 150 eura. Policijski službenici su odmah po dojavi krenuli u potragu te za manje od dva sata pronašli počinitelja na području Lovrana s gotovo svim otuđenim bocama, a koje su po završetku istraživanja i vraćene u trgovinu.

Osumnjičeni 38-godišnjak je zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, po dovršenom kriminalističkom istraživanju uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari