Bivši splitski političar pijan masturbirao pred djevojkama u parku

Ilustracija

Sudac Prekršajnog suda osudio je Splićanina zbog masturbiranja na javnom mjestu na zatvorsku kaznu od 30 dana zatvora

Riječ je o bivšem gradskom političaru koji je prekršaj počinio prvog dana ljeta 2019. u parku u samom centru grada i u blizini Osnovne škole Dobri.

Splićanin koji je zaposlen kao pomoćni radnik u HEP-u osuđen je na Prekršajnom sudu nepravomoćno zbog masturbiranja na javnom mjestu pod utjecajem alkohola na uvjetnu kaznu od 30 dana zatvora koja se neće izvršiti ako novi prekršaj ne počini u roku godinu dana, javlja Dalmatinski portal.

Prekršaj se dogodio 21. lipnja prošle godine. Okrivljeni je sjedeći na klupi parka na Kruševića guvnu masturbirao u nazočnosti djevojaka koje su sjedile na obližnjim klupama, navodi se u presudi.

U svojoj obrani je rekao da je bio na kupanju na Bačvicama te se potom prošetao do parka i sjeo na klupu. U ruci je držao kupaće gaćice svoje partnerice. Nakon nekog vremena, do njega su došli policijski službenici i lišili ga slobode. Tvrdi da nije masturbirao gledajući djevojke. Naveo je kako se nekad bavio bodybuildingom i koristio steroide pa je impotentan.

Voli skupljati gaćice partnerica!?

Odgovarajući na pitanja suca, kazao je kako s partnericom nema intimne odnose, ali voli skupljati gaćice svojih partnerica jer mu to pruža zadovoljstvo. Potvrdio je da je popio više piva i bio pod utjecajem alkohola. Policiji je predao i manju količinu marihuane koju je nabavio tog popodneva. Dok je sjedio u parku, zbog mraka nije dobro vidio tko se još sve tu nalazi, ali je po glasovima zaključio da tu ima mlađih ženskih osoba.

Sudac je saslušao i svjedoka koji se zatekao u parku s djevojkom. Primijetio je muškarca koji je masturbirao pa je rekao djevojci i njenim prijateljicama da odu. Nazvali su policiju i sačekali patrolu.

Sudac obranu okrivljenika nije prihvatio. Zaključio je da nije uvjerljiva. Smatra da je dao ublaženu verziju događaja, svjestan da neće moći izbjeći utvrđivanje stvarnog stanja.

Bizarno ponašanje

“Međutim, i tako predočeno ponašanje je bizarno. S jedne strane okrivljenik tvrdi kako skuplja donji veš svojih partnerica, te da je kritične prigode u ruci držao kupače gaćice sadašnje partnerice, istovremeno tvrdeći da je impotentan, što je očigledno besmislena izjava i dodatni dokaz okrivljenikove sklonosti bizarnom ponašanju”, zaključio je sudac.

U cijelosti je prihvaćeno svjedočenje očevica iz kojeg proizlazi da je okrivljenik na javnom mjestu grubo vrijeđao moralne osjećaje građana masturbirajući u nazočnosti djevojaka koje su sjedile na obližnjim klupama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari