BIZARNI POKUŠAJ PLJAČKE ‘Šaljivdžija’ stavio šljem s petokrakom i pokušao opljačkati trajektno pristanište

Tijekom ispitivanja rekao je kako nije kriv, tvrdio je da se nije radilo o plinskom pištolju već o igrački

Tomislav Kovačec iz Zagreba jučer je završio u riječkom zatvoru jer ga se sumnjiči za pokušaj razbojstva na trajektnom pristaništu Stinica, piše Novi list. Naime, 65-godišnjeg Kovačeca se sumnjiči da je u ponedjelak oko 17 sati na trajektnom pristaništu stavio na glavu kacigu s petokrakom i prišao blagajni Rapske plovidbe.

Blagajnika je prvo pitao za cijenu karte do Raba, a zatim je iz džepa izvadio plinski pištolj te ga kroz otvor na prozoru blagajne uperio prema prodavaču. Kovačec ga je pitao koliko novca ima u blagajni te da mu preda i kune i eure, a prodavač mu je rekao kako je cijela luka pod videonadzorom nakon čega se Kovačec udaljio.

Tijekom ispitivanja rekao je kako nije kriv, tvrdio je da se nije radilo o plinskom pištolju već o igrački te kako je šljem na glavu stavio iz šale. Dodao je i da je prodavač njegovo ponašanje shvatio kao šalu jer se nasmijao kad je u njega uperio pištolj, piše Novi list.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari