BIZARNO I TRAGIČNO Mladi Riječanin koji se Seatom zabio u kuću u Marinićima teže je ozlijeđen

Foto: Facebook Andrej Briščik

Dvadesetjednogodišnjak je vozio prebrzo s nedozvoljenom količinom alkohola u krvi

Prijelomi, nagnječenja, hematomi, potres mozga… i štošta što će liječnici tek utvrditi epilog su jedne noćne obijesne vožnje u pijanom stanju koju će dugo pamtiti mladi Riječanin (21) kojem želimo brzi oporavak i ubuduće smireniju vožnju.

Naime, kako je i policija utvrdila očevidom, u noći sa subote na nedjelju (pola sata nakon ponoći) do teške prometne nesreće u Marinićima došlo je zbog prebrze vožnje, odnosno zbog toga što mladi vozač brzinu kretanja svoga automobila nije prilagodio uvjetima na cesti (slabja vidljivost, vlažan kolnik, zavoj…).

Vozač je vozio iz smjera Viškova prema Pehlinu no pri izlasku iz zavoja izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u nogostup, bočnom stranom Seata udario u ogradu kuće na broju 49, odbio se u dvorište i zaustavio tek – bukvalno – okrenut na krov na vanjskom zidu kuće čiji su stanari nakon velike buke i snažnog udarca prestravljeni izašli iz svoga doma provjeriti što se to dogodilo.

Naišli su na strašan i zapravo nevjerojatan prizor! Odmah je pozvana hitna medicinska pomoć koja je mladiću pritekla u pomoć, no mogli su samo konstatirati da će morati sanirati prijelom i druge teške ozljede.

Policija je imala posla preko glave: pored rekonstrukcije same nesreće morali su zabilježiti opseg štete, a ona je zaista bila velika. Pored uništenog Seata oštećena je i kuća ali i kućevlasnikov parkirani automobil WV jetta.

Sva materijalna šteta nakraju će se ipak nekako sanirati i preboljeti, no najvažnije je da unesrećeni mladić zaliječi sve ozljede te da svi mladi vozači izvuku napokon neke pouke iz ovoga i sličnih slučajeva!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari