BIZARNO: Na crikveničkom šetalištu pokušao ukrasti rasvjetni stup

Jučer, tijekom jutra policija je zaprimila dojavu građana o pokušaju krađe rasvjetnog stupa na crikveničkom šetalištu u pravcu Dramlja.

Iako se počinitelj udaljio s mjesta događaja, zahvaljujući dojavi i dobroj suradnji s građanima policija ga je vrlo brzo pronašla 37-godišnjaka i privela na kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je kako je u rasvjetni stup djelomično demontirao te ga pokušao ukrasti, ali je dolaskom građana spriječen u svojoj namjeri.

Također je utvrđeno kako je tijekom rujna ove godine u dva navrata na području Novog Vinodolskog provalio u kontejnere namijenjene prikupljanju ambalaže iz kojih je odnio veće količine raznog ambalažnog otpada.

Spomenutim kaznenim djelima oštećena je jedinica lokalne samouprave te tvrtke sa sjedištem u Velikoj Gorici i Splitu, u sklopu čijih trgovačkih centara su kontejneri u koje je provalio. Sveukupna materijalna šteta je oko 5.800 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 37-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari