BLAGDANSKE GUŽVE UZIMAJU DANAK: Teža prometna nesreća u Ulici Ivana Grohovca!

Nažalost, velike gužve u prometu proteklih dana, tijekom (pred)blagdanske potrošačke groznice, uzimaju svoj danak

Danas poslijepodne u Ulici Ivana Grohovca na riječkom Školjiću dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je tijekom najveće prometne gužve došlo do udesa jednog automobila. Naime, prema tvrdnjama očevidaca, plavi automobil gradske klase koji je nakraju umalo završio u izlogu sex-shopa „Taboo“ počeo se prilikom ulaska na ravni dio Ulice Ivana Grohovca još od tunela neravnomjerno kretati odnosno vrludati cestom.

Potom je udario u rubnik odnijevši pritom nekoliko graničnih stupića, potom se zanio  natrag na cestu pa na kraju ponovno prema zgradama gdje je nakraju i udario u zid.

Velika sreća u nesreći sastoji se u tome da su nogostupom upravo u tom trenutku prolazile dvije žene, no sretnom igrom slučaja izbjegle su udarac automobila.

Nova tragedija u prometu u samom središtu Rijeke nasreću je izbjegnuta, no čini se da je svemu ponovno znatnim dijelom kumovao alkohol u krvi vozača plavog automobila, jer je po pričanjima očevidaca vozač po izlasku iz automobila odavao znake aklkoholiziranosti!

Na mjesto događaja odmah su izašli policijski službenici i osoblje hitne pomoći kako bi ozlijeđenima pružili prvu pomoć.

Uzroci nesreće tek se istražuju, a promet tim dijelom Školjića i Ulicom Ivana Grohovca bio je dulje vrijeme znatno usporen.

prometna školjić

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari