BLAGDANSKE GUŽVE UZIMAJU DANAK: Teža prometna nesreća u Ulici Ivana Grohovca!

Nažalost, velike gužve u prometu proteklih dana, tijekom (pred)blagdanske potrošačke groznice, uzimaju svoj danak

Danas poslijepodne u Ulici Ivana Grohovca na riječkom Školjiću dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je tijekom najveće prometne gužve došlo do udesa jednog automobila. Naime, prema tvrdnjama očevidaca, plavi automobil gradske klase koji je nakraju umalo završio u izlogu sex-shopa „Taboo“ počeo se prilikom ulaska na ravni dio Ulice Ivana Grohovca još od tunela neravnomjerno kretati odnosno vrludati cestom.

Potom je udario u rubnik odnijevši pritom nekoliko graničnih stupića, potom se zanio  natrag na cestu pa na kraju ponovno prema zgradama gdje je nakraju i udario u zid.

Velika sreća u nesreći sastoji se u tome da su nogostupom upravo u tom trenutku prolazile dvije žene, no sretnom igrom slučaja izbjegle su udarac automobila.

Nova tragedija u prometu u samom središtu Rijeke nasreću je izbjegnuta, no čini se da je svemu ponovno znatnim dijelom kumovao alkohol u krvi vozača plavog automobila, jer je po pričanjima očevidaca vozač po izlasku iz automobila odavao znake aklkoholiziranosti!

Na mjesto događaja odmah su izašli policijski službenici i osoblje hitne pomoći kako bi ozlijeđenima pružili prvu pomoć.

Uzroci nesreće tek se istražuju, a promet tim dijelom Školjića i Ulicom Ivana Grohovca bio je dulje vrijeme znatno usporen.

prometna školjić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari