BRZOM AKCIJOM GRAĐANA I POLICIJE: Pronađena osoba osumnjičena za počinjenje bludnih radnji u Matuljima!

Foto: Ilustracija

Policiji je zadatak znatno olakšan zbog odlične suradnje s građanima koji su vrlo brzo policijskim djelatnicima dojavili što i gdje se dogodilo, uz predočenje registarske oznake automobila kojim se bludnik koristio

Kako smo jučer javili OVDJE, širim područjem Matulja ali zapravo i cijelom Rijekom proširio se šok i strah nakon saznanja da su građani u Matuljima imali „bliski susret“ s naročito drskim i prijetvornim bludnikom. On se, naime, vozeći se tim područjem osobnim automobilom, zaustavljao kako bi prolaznike upitao za točnu lokaciju neke ulice ili lokala, a pritom se posve besramno – na zaprepaštenje neugodno iznenađenih građana – polurazodjeven samozadovoljavao!

Na potpuno neprimjeren način zadovoljavajući svoju bolesnu pohotu, ne mareći za ćudoređe i osjećaje građana koje je bez njihove volje uvukao u svoje perverzije, manijak je izazvao strah građana koji su se prvenstveno uplašili za svoju djecu, kako ona ne bi došla u situaciju da se susretnu s nekim ovako bezumnim.

Nasreću, zahvaljujući i odličnoj i brzoj suradnji policije i građana koji su policijskim službenicima dojavili neke ključne informacije koje su dovele do brzog pronalaženja osumnjičene osobe, ova osoba je vrlo brzo i pronađena.

Policija je obavila sve potrebne radnje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti nemiloga događaja pa je osumnjičenik prekršajno prijavljen a predmet predan u daljnje postupanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari