3000 EURA ŠTETE

ČABAR Trojica muškarca provalili u skladište i poslovni prostor i ukrali bakreni kabel

Čabar

Trojica osumnjičenika za počinjenje teške krađe provaljivanjem kazneno su prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Podnošenjem kaznene prijave protiv trojice hrvatskih državljana dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Riječ je o osobama starosti 18, 26 i 29 godina za koje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su tijekom prošle godine na širem području Čabra otuđili bakrene kabele. Osumnjičenici su provalili u skladište i poslovni prostor iz kojega su otuđili oko 100 metara bakrenog kabela. Tako su tvrtku sa sjedištem u Zagrebu oštetili za najmanje 3000 eura.

Po završetku istraživanja, za navedenu tešku krađu provaljivanjem protiv trojice osumnjičenika podnesene su kaznene prijave mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari