LANČANI SUDAR

ČAK 11 OZLIJEĐENIH! Sudar kamiona i četiri automobila na A3: ‘U jednom autu je bilo dvoje, u drugom troje djece’

Idi na originalni članak
Photo:Zeljko Lukunic /PIXSELL

Očevici koji su istrčali iz svojih automobila, opisuju da su dijelovi vozila bili razbacani, da je “strašno izgledalo”

Oglas

Policija je jutros izvijestila da se u 6.47 sati na autocesti A3 sudarilo više vozila, te da je u sudaru ranjeno nekoliko ljudi. Naknadno je stigla vijest o 11 ranjenih, a Hina je precizirala da je riječ o jednoj teško i deset lakše ozlijeđenih ljudi.

Promet je privremeno bio zatvoren u smjeru Zagreba.

Nesreća na autocesti A3 dogodila se na potezu Bregana-Lipovac, između Križa i Ivanić-Grada u smjeru Bregane, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Promet na toj dionici autoceste A3 je ponovno uspostavljen.

24sata je objavio, prenoseći svjedočenja i video odnosno foto materijale svog čitatelja, da je bila riječ o sudaru kamiona i četiri automobila. Snimke svjedoče o dramatičnim trenucima nakon sudara i o dugoj koloni koja je nastala na autocesti u smjeru Zagreba.

“Ja sam naletio odmah poslije nesreće, bio sam možda 4. ili 5. u koloni. Sve je strašno izgledalo, dijelovi automobila bili su posvuda. Nekoliko nas je potrčalo da što brže izvadimo ljude i djecu iz auta. U jednom je bilo dvoje djece, u drugom troje, ali srećom, činilo se da su lakše ozlijeđeni. Hitna je brzo došla i sve ih zbrinula, ljudi su jedva mogli pričati od šoka”, opisao je za 24sata čitatelj koji im se javio, prenose RTL Vijesti.

Exit mobile version