NJIH ČETVORO

ČAVLE, DELNICE Četvorica mladića ‘pustošili’ trgovine i benzinske postaje. Ukrali cigareta u vrijednosti 18 tisuća kuna!

Ilustracija: Riportal

Počinjenjem dviju krađa iz trgovina četvero osumnjičenika je otuđilo više komada kutija cigareta u vrijednosti oko 18 000 kuna, priopćila je Policijska uprava primorsko-goranske.

Podnošenjem kaznene prijave protiv četvero hrvatskih državljana završeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar, u suradnji sa II. policijskom postajom Rijeka, zbog sumnje u počinjenje krađa.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su spomenuti osumnjičenici, starosti od 20 do 34 godina, u lipnju i kolovozu ove godine iz trgovine na širem području Delnica te iz trgovine na benzinskoj postaji u Čavlima otuđili više komada kutija cigareta raznih marki. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima cijeni se na oko 18 000 kuna, a oštećene su trgovačka tvrtka sa sjedištem u Omišu i zagrebačka tvrtka.

Osim toga, istraživanjem je utvrđeno kako je 34-godišnjak u počinjenje krađe u Čavlima poveo i maloljetnu osobu čime je počinio elemente kaznenog djela povrede djetetovih prava.

Po završetku istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela dvije krađe, četvero osumnjičenika je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu, a 34-godišnjak i za kazneno djelo povrede djetetovih prava. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari