KLJUČ U KRIVIM RUKAMA!

ČAVLE Razriješen misterij nestanka skupocjenog nakita iz obiteljske kuće

Photo: Ilustracija/Sasa Miljevic/PIXSELL

Osumnjičena 31-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo krađe te je predana pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je 3. veljače iz obiteljske kuće na području Čavli otuđila nakit te time materijalno oštetila 52-godišnju hrvatsku državljanku za oko 30 000 kuna, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 31-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu pod sumnjom za počinjenje kaznenog djela krađe te je predana pritvorskom nadzorniku.

U interesu daljnjih istražnih radnji policija nije mogla otkriti više detalja ovog neobičnog slučaja – jer nije riječ o klasičnoj provali – no saznali smo da je osumnjičena osoba u obiteljsku kuću ušla na najjednostavniji mogući način, pomoću ključa kuće!

Nije stoga teško zaključiti da je počinitelj bio netko tko je ili poznavao okruženje u kojemu je izvršena krađa, ili je pratio navike i kretanje vlasnika kuće.

U svakom slučaju, još jedno veliko upozorenje na opasnosti koje vrebaju kada ih – i gdje ih – čovjek možda i ne očekuje!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari