SUKOB U ZAGREBU

Čelni čovjek dm-a završio iza rešetaka: Napao čovjeka palicom i nožem pa mu razbio auto!

Idi na originalni članak
Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Zastrašio je čovjeka mašući kuhinjskim nožem, te ga je pretukao, prijetio smrću i razbio auto.

Oglas

Dugogodišnji predsjednik Uprave hrvatskoga DM-a Mirko Mrakužić (58) završio je jučer u istražnom zatvoru jer ga policija sumnjiči da je tijekom vikenda, točnije u subotu pola sata nakon ponoći, bejzbolskom palicom napao 36-godišnjeg poznanika, javlja Jutarnji list.  Nadalje, zastrašio je čovjeka mašući kuhinjskim nožem, te ga je pretukao, prijetio smrću i razbio mu auto. Jutarnjem listu iz zagrebačke policije potvrdili su događaj, ne navodeći identitet sudionika obračuna, već samo njihova godišta.

“U subotu 21. rujna oko 00.30 sati, oštećeni 36-godišnjak je po prethodnom dogovoru došao osobnim vozilom u Bosansku ulicu kako bi se našao s 47-godišnjom poznanicom, da bi tada do vozila pristupio 58-godišnjak i tupim predmetom oštetio vozilo te potom ozlijedio 36-godišnjaka. Oštećenom je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je tijekom opisanog događaja zadobio lake tjelesne ozljede. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici su utvrdili da je 58-godišnjak počinio kaznena djela oštećenja tuđe stvari, pokušaja nanošenja teške tjelesne ozlijede i prijetnje, a nakon čega je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku uz posebno izvješće koje je dostavljeno Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu” odgovorili iz PU zagrebačke.

Neslužbeno je Jutarnji doznao da je osumnjičeni 58-godišnjak upravo čelni čovjek jedne od najuspješnijih hrvatskih tvrtki te da je kobne večeri došao do 36-godišnjaka kojeg poznaje od ranije, a koji se nalazio u parkiranom vozilu u Bosanskoj ulici. Odmah po dolasku do poznanikova vozila, prvo je baseball palicom počeo udarali po karoseriji i ujedno muškarcu prijetiti. Nakon što se staklo automobila razbilo, palicom je nastavio udarati po oštećenom uz dodatne prijetnje smrću. Posegnuo i za kuhinjskim nožem, prenosi Danas.hr.

Exit mobile version