KRAĐE NA OTOKU

Četveročlana banda harala Lošinjem: Provalili čak 17 puta – u lokale, kioske, trgovine…!

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija četvoricu sumnjiči da su provalama u ugostiteljske objekte, kioske i u trgovine otuđili novac i druge predmete u vrijednosti oko 14 000 kuna

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom hrvatskih državljana vezano za počinjenja kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Počinitelji se sumnjiče da su tijekom prethodna dva mjeseca, u razdoblju od 18. kolovoza pa do 14. listopada, na području Malog i Velog Lošinja počinili 17 kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Riječ je o provalama u ugostiteljske objekte, kioske, kao i u trgovine iz kojih su otuđili novac i druge predmete. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima cijeni se na oko 14 000 kuna.

Nakon završenog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela teške krađe, svi osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari