UŽAS...

CRIKVENICA Mladić (24) namjerno zapalio automobil 70-godišnjaku. Napravio je veliku štetu

Photo: Marijan Susenj/PIXSELL/ Ilustracija

Policija 24-godišnjaka sumnjiči za zapaljenje osobnog vozila u Crikvenici, u vlasništvu 70-godišnjeg hrvatskog državljanina, izvijestila je policija.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Crikvenica, 24-godišnji hrvatski državljanin je osumnjičen za namjerno izazivanje požara na osobnom vozilu u Crikvenici.

Naime, sumnjiči se da je u noći 23. prosinca prošle godine, u Vinodolskoj ulici zapalio osobno vozilo, riječkih registracijskih oznaka, u vlasništvu 70-godišnjeg hrvatskog državljanina. Požar na vozilu ugasili su pripadnici JVP Crikvenica, a izazivanjem požara vlasnika je oštetio za najmanje pet tisuća eura.

Osumnjičeni 24-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari