Crikvenička policija uhitila dvojac osumnjičen za razbojničku krađu, i riječka policija traga za lopovima

Foto: Ilustracija

Zbog sumnje da su 28. studenog počinili razbojničku krađu crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, starosti 28 i 27 godina.

U pokušaju krađe stvari iz trgovine u sklopu trgovačkog centra u Crikvenici pokušao ih je spriječiti zaštitar, ali ga je  jedno od njih odgurnulo u namjeri da zadrži ukradene stvari, nakon čega su pobjegli iz trgovine. Nakon otprilike sat vremena nakon dojave crikvenička policija ih je oboje pronašla. Ukradeni predmeti su im oduzeti i vraćeni vlasniku trgovine, a materijalna šteta će biti naknadno utvrđena.

Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljima koji su navečer 27. i 28. studenoga upali u dvije trgovine mješovitom robom na Šetalištu A. K. Miošića i na Pehlinu i uz prijetnju oružjem djelatnicama trgovina ukrali nekoliko tisuća kuna.  Ozlijeđenih osoba, srećom, nije bilo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari