ZADRŽAN U PRITVORU

CRNA MINUTA! Mladić (27) u Matuljima divljao u dva ugostiteljska objekta. Ozbiljno prijetio jednoj osobi!

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje te zbog prekršaja narušavanja javnog reda i mira.

Naime, osumnjičenik je u subotu, 6. siječnja oko 16,55 sati u ugostiteljskom objektu na širem matuljskom području narušavao javi red i mir galameći i uputivši ozbiljne prijetnje 48-godišnjem hrvatskom državljaninu nakon čega se udaljio iz objekta.

U večernjim satima tog dana, osumnjičenik je narušavao javni red i mir u ugostiteljskom objektu na području Matulja na naročito drzak način tako da je vikao i fizički napao 39-godišnjeg hrvatskog državljanina te se nakon toga udaljio u nepoznatom smjeru.

Postupajući po dojavi, policijski službenici su po dolasku na mjesto događaja zamijetili osobno vozilo s kojim se s parkirališta udaljavao osumnjičenik te su ga pokušali zaustaviti uporabom zvučnih i svjetlosnih signala na koje se oglušio. Policija ga je zatekla na adresi stanovanja te je priveden u policijsku postaju gdje je pružao aktivan otpor i vrijeđao policijske službenike.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Osim toga, prekršajno je sankcioniran temeljem odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari