POZNATO MJESTO

CRNA TOČKA Nesreća na vijaduktu Svilno! Promet u smjeru Rijeke odvija se otežano i usporeno

Foto: Facebook/B.S./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Prometna nesreća dogodila se nešto iza 11 sati

Na poznatoj riječkoj prometnoj “crnoj točki”, vijaduktu Svilno, danas iza 11 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila.

Kako javljaju očevici s terena, u nesreći je pričinjena materijalna šteta i čini se da nema teže ozlijeđenih osoba.

Neslužbeno, jedan od uzroka nesreće je vožnja neprilagođena uvjetima na prometnici. Mokri i skliski kolnik zasigurno je pridonio ovom nesretnom događaju.

U ovome trenutku ne raspolažemo informacijama o svim okolnostima i uzrocima nesreće. Čim budemo imali više informacija izvijestit ćemo javnost.

Zbog ove nesreće promet u pravcu Rijeke neko vrijeme odvija se usporeno i otežano, jednim kolničkim trakom. Policijski službenici obavljaju očevid nesreće.

Inače, kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, javlja HAK. Magla smanjuje vidljivost mjestimice na cestama u unutrašnjosti. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama. “Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme.”, poručuju iz HAK-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari