BRAVO VATROGASCI!

ČUDO! Žena iz ovog vozila izašla bez ozljeda: Volan nabijen do poda, grana prošla kroz auto!

Foto: Facebook/ vatrogasci Supetar

Vozačica koja je upravljala automobilom, osim što je bila zaglavljena u zgužvanom limu, za divno čudo nije bila ozbiljnije ozlijeđena. Vatrogasci su oslobodili zgnječena vrata te ju izvadili i predali timu HMP Brač na daljnju obradu

Vatrogasci u Supetru jutros su imali zahtjevnu tehničku intervenciju na prometnici Pučišća – Postira kod uvale Trstena.

“Na dojavu o izlijetanju automobila s ceste zaprimljenu od C112 Split izašli smo sa 3 vatrogasna vozila i 5 vatrogasaca. Osobni automobil bio je na krovu, volan s tablom od siline udara bio je nabijen do njegova poda, a kroz cijelu unutrašnjost vozila prošla je i velika grana stabla na kojoj se isti nakon izlijetanja s prometnice zaustavio”, pišu vatrogasci.

Vozačica koja je upravljala automobilom, osim što je bila zaglavljena u zgužvanom limu, za divno čudo nije bila ozbiljnije ozlijeđena. Vatrogasci su oslobodili zgnječena vrata te ju izvadili i predali timu HMP Brač na daljnju obradu.

“Bez obzira na to što je ova intervencija prošla bez žrtava i ozbiljnijih povreda, ona je dobro upozorenje svim sudionicima u prometu da idućih nekoliko dana, dok traju ove vremenske neprilike, posvete posebnu pozornost uvjetima na cesti i shodno tome prilagode svoj način vožnje. Podsjećamo naše sugrađane kako je Državni hidrometeorološki zavod jutros objavio narančasto upozorenje za sve obalne regije”, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari