BRAVO VATROGASCI!

ČUDO! Žena iz ovog vozila izašla bez ozljeda: Volan nabijen do poda, grana prošla kroz auto!

Idi na originalni članak
Foto: Facebook/ vatrogasci Supetar

Vozačica koja je upravljala automobilom, osim što je bila zaglavljena u zgužvanom limu, za divno čudo nije bila ozbiljnije ozlijeđena. Vatrogasci su oslobodili zgnječena vrata te ju izvadili i predali timu HMP Brač na daljnju obradu

Oglas

Vatrogasci u Supetru jutros su imali zahtjevnu tehničku intervenciju na prometnici Pučišća – Postira kod uvale Trstena.

“Na dojavu o izlijetanju automobila s ceste zaprimljenu od C112 Split izašli smo sa 3 vatrogasna vozila i 5 vatrogasaca. Osobni automobil bio je na krovu, volan s tablom od siline udara bio je nabijen do njegova poda, a kroz cijelu unutrašnjost vozila prošla je i velika grana stabla na kojoj se isti nakon izlijetanja s prometnice zaustavio”, pišu vatrogasci.

Vozačica koja je upravljala automobilom, osim što je bila zaglavljena u zgužvanom limu, za divno čudo nije bila ozbiljnije ozlijeđena. Vatrogasci su oslobodili zgnječena vrata te ju izvadili i predali timu HMP Brač na daljnju obradu.

“Bez obzira na to što je ova intervencija prošla bez žrtava i ozbiljnijih povreda, ona je dobro upozorenje svim sudionicima u prometu da idućih nekoliko dana, dok traju ove vremenske neprilike, posvete posebnu pozornost uvjetima na cesti i shodno tome prilagode svoj način vožnje. Podsjećamo naše sugrađane kako je Državni hidrometeorološki zavod jutros objavio narančasto upozorenje za sve obalne regije”, piše RTL Danas.hr.

Exit mobile version