CURE, CURE! Mlade djevojke u kafiću “smantale” imućnog Opatijca, odveo ih u stan a onda…

Foto: Ilustracija (Filip Brala/Pixsell)

Uočile su da raspolaže s većom količinom novca a onda smislile pakleni plan

Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvije hrvatske državljanke u dobi od 22 i 20 godina zbog sumnje da su 26. siječnja ove godine počinile kazneno djelo teške krađe na štetu 61-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Oštećenog su upoznale u ugostiteljskom objektu na opatijskom području uočivši da raspolaže s većom količinom novca, nakon čega su se s njim uputile u njegov stan gdje su ga na naročito drzak način okrale.

Ovim kaznenim djelom 61-godišnjak je oštećen za 10.000 kuna, a manji dio otuđenog novca je pronađen kod osumnjičenih tijekom kriminalističkog istraživanja.

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno su prijavljene mjerodavnom državnom odvjetništvu i predane pritvorskom nadzorniku.

I ovaj slučaj pokazuje kako ni u naizgled najbenignijim situacijama građani ne smiju biti povodljivi i neoprezni, u ovom slučaju to se posebno odnosi na muškarce koji teško odolijevaju mladim i zavodljivim pripadnicama suprotnog spola koje u slučajevima poput ovoga i nemaju najplemenitije ideje u glavi…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari