Cure novi detalji o ubojici s Lošinja! Susjedi ga vidjeli kako oštri nož

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

‘On je ludovao dan i noć prije ubojstva. Galamio je i svađao se sam sa sobom’, kazao je jedan uznemireni Rafajčev susjed

Sve više detalja o ubojici s Lošinja, 41-godišnjem Branku Rafajcu, izlazi u javnost nakon zločina kojeg je počinio u petak. On je toga dana oko šest sati ujutro, nožem izbo 16-godišnju djevojku koja je stala u obranu svoje majke, koju je ovaj prethodno napao zamijenivši je za svoju nevjenčanu suprugu.

Klupko zločina se počelo razmotavati, pa tako 24sata doznaje da je Rafajac, navodno pijan, “ludovao” cijeli dan i noć prije ubojstva.

Sat vremena prije zločina, provalio je kod susjeda koji živi ispod njega, a potom je krenuo u Ulicu lošinjskih brodograditelja. Lupao je stanarima po vratima, a otvorila mu je jedino majka preminule djevojke.

“Neće meni nitko ništa”

“On je ludovao dan i noć prije ubojstva. Galamio je i svađao se sam sa sobom. Pa susjeda ga je vidjela u četvrtak kako sjedi u svom autu, koji je bio parkiran blizu zgrade i parka. Oštrio je nekakav nož i maknula se što dalje! Lovio je često ribe, pa smo mislili da mu za to treba. Ne znam je li imao taj nož u petak kraj sebe”, rekao je jedan uznemireni Rafajčev susjed.

Otac uhićenog za ubojstvo na Malom Lošinju: ‘Osjećam se užasno, supruga i ja smo konsternirani’

Nakon ubojstva, Rafajac je uspio pobjeći i vratiti se u svoj unajmljeni stan, no vidjela ga je jedna susjeda: “Imao je neku šiltericu na glavi. Pričao je sam sa sobom i govorio si: ‘Neće meni nitko ništa’.”

Za čovjeka koji se trenutno nalazi u istražnom zatvoru, susjedi općenito nemaju lijepih riječi. Dvije godine trpili su njegovu torturu i nasilje. Govore kako je bio u najmanju ruku problematičan, a jedan susjed je izjavio kako je Rafajac “susjed iz pakla, psiho, luđak…”
Vijesti.hr
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari