UČENICI SU U ŠOKU

‘Čuvaru je pucao u glavu’: Poznat identitet 14-godišnjeg napadača, zvali su ga štreber i bio je bijesan na učiteljicu

‘Dobio je jedinicu iz povijesti i tada je poludio. Upucao je profesoricu povijesti u kabinetu, a onda i prijatelje’, pričaju učenici

Četrnaestogodišnji učenik sedmog razreda danas je u Beogradu upao u školu “Vladislav Ribnikar” na Vračaru te otvorio paljbu u kojoj je poginulo više osoba, među kojima su i učenici te škole, a točan broj žrtava još se utvrđuje.

Nova.rs piše kako je napadač Kosta Kecmanović te da se u evidenciji škole može vidjeti da je taj četrnaestogodišnjak sudjelovao na mnogim školskim natjecanjima. Više puta sudjelovao je na natjecanjima iz matematike i dobivao pohvale. Kecmanović je prošle godine osvojio i treće mesto na općinskom natjecanju iz povijesti.

Photo: A.M./ATA Images/PIXSELL

Danas je cijeli krvavi pir počeo upravo zbog njegovog bijesa prema učiteljici povijesti, na čije je predavanje jutros upao i započeo pucnjavu.

Roditelji i djeca su uznemireni

Pucnjava se dogodila oko osam sati, kada je upao u školu i krenuo nasumično pucati. On je najprije pucao na učenike i učiteljicu u kabinetu povijesti, a potom i dalje.

Ispred škole “Vladislav Ribnikar” su vidno uznemirena djeca, ali i njihovi roditelji.

“Dobio je jedinicu iz povijesti i tada je poludio. Upucao je profesoricu povijesti u kabinetu, a onda i prijatelje. On ima sve petice, a svi ga zovemo štreber”, pričaju učenici za Kurir.

Photo: A.M./ATA Images/PIXSELL

Skrivali su se u kabinetu

Kako tvrde djeca, oni su pobjegli u kabinet gde su se skrivali.

“Uplašili smo se, bio je kaos, panika. Skrivali smo se. Čuvaru je pucao u glavu – pričaju šokirana djeca, a jedan učenik je dodao:

“Čuo sam pucnjavu, neki učenici su odmah izašli u hodnik vidjeti što se događa. Prvo sam mislio da se nešto čulo napolju. Svi su počeli vrištati nastala je općta panika. Svi su počeli trčati, a kada sam izašao vidio sam ga. Došao je i uperio pištolj u sve nas – kroz plač priča jedan od šokiranih učenika za Blic.

Učenik (14) je donio očev pištolj u školu i započeo krvavi pir. Motiv je za sada nepoznat, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari