Daruvarac: ‘Nisam psihopat i monstrum. Bio sam pod utjecajem alkohola i steroida’

Kovačević je rekao da majka žrtve uništava život i posao njegovim svjedocima

Darko Kovačević Daruvarac, koji je u lipnju pretukao 18-godišnju djevojku u zadarskom kafiću, a prošlog petka je pušten da se brani sa slobode, kazao je da ne bježi od odgovornosti za ono što je napravio, ali se i požalio da je “cijela država protiv njega”.

“Ja ne bježim od onoga što sam napravio i odgovarat ću za to. Ali stvari su se otele kontroli, cijela država je protiv mene. I ja sam taj koji ne izlazi iz kuće. Tužit ću sve novine koje su prenosile neistine koje govori njezina majka, a pravdu ću potražiti u Strasbourgu jer mi u Hrvatskoj nije zajamčeno pravično suđenje, ukinuta su mi temeljna ljudska prava”, kazao je Kovačević za 24 sata te dodao kako o samom djelu za koje mu se sudi, odnosno premlaćivanju djevojke, ne bi govorio jer je suđenje u tijeku, ali je i dodao kako ne želi blatiti obitelj žrtve.

“Obitelj žrtve se ne mora bojati”

“Protiv te obitelji nemam ništa. Silno mi je žao što se to dogodilo. Bio sam pod utjecajem alkohola i steroida, ali ne bježim od dogovornosti. Žao mi je zbog svega što sam napravio i htio bih se ispričati obitelji i poručiti im da, što se mene tiče ne moraju se bojati i mogu slobodno hodati gradom jer nisam psihopat ni monstrum kakvim me se prikazuje”, kazao je Kovačević te dodao kako on nema nikakve veze s prijetnjama obitelji žrtve.

Tvrdi da majka pretučene djevojke radi pritisak na ključne svjedoke i da će dokaze o tome predočiti na sudu.

“To što oni pišu da će dočekati krvavi Božić i tako dalje, to njena majka samo stvara mržnju i uništava život i posao mojim svjedocima. Nisu oni krivi za ono što sam ja napravio. Reagirao sam pod utjecajem alkohola i steroida nakon dva mjeseca torture od majke i kćeri”, kazao je Kovačević te se požalio da je i on psihički slomljen, pišu 24 sata.
Vijesti.hr
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

POVEZANI VIDEO: