VIŠESTRUKI PROVALNIK

Dečko (20) uhvaćen tijekom provale na Rujevici! A onda se otkrilo što je radio na Krnjevu, Srdočima, Drenovi…

Ilustracija: Riportal - M.L.

Osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku

Policija je jučer, 9. ožujka u ranim jutarnjim satima zaprimila dojavu o provali u trgovini na području Rujevice u Rijeci.

Po dolasku na mjesto događaja policijski službenici su u garaži trgovine zatekli 20-godišnjeg hrvatskog državljanina kod kojeg je pronađen odvijač, baterijska lampa i ostali predmeti koji se dovode u vezu s navedenim kaznenim djelom.

Osumnjičenik je priveden u policijsku postaju radi provođenja kriminalističkog istraživanja.

“Utvrđeno je da je zajedno s još jednom osobom u studenom prošle godine na Krnjevu u Rijeci provalio u skladište benzinske postaje te su otuđili metalni trimer za košenje trave.

Osim toga, u svibnju 2021. godine je s još nekoliko osoba s gradilišta na području Srdoča u Rijeci otuđio stroj za žbukanje, oko 100 metara električnih kabela, zatim oko 35 metara crijeva za žbukanje, oko 25 rola izolacijskog materijala i druge predmete. Također, tijekom ožujka i srpnja prošle godine na području Škurinja i Drenove u Rijeci s dva osobna vozila otuđili su katalizatore.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Materijalno su oštećene tvrtke iz Zagreba, Rijeke i Viškova i dvoje hrvatskih državljana za više od 1090 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela krađa, jedne teške krađe i teške krađe u pokušaju, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari