“DERNEK” NA BELVEDERU: Preglasno puštao muziku, psovao građane a potom i zapucao iz vatrenog oružja!?

Foto. Ilustracija

Osumnjičenom je pronađeno i oduzeto tridesetak komada streljiva

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Policija ga sumnjiči da je u noći 18. studenoga na području Belvedera u Rijeci glasno puštajući muziku te pogrdnim riječima narušavao javni red i mir građana te ih doveo u opasnost ispalivši nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila kojim se osumnjičeni koristio, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto tridesetak komada streljiva.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.

Isto tako, protiv njega će biti podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o suzbijanju diskriminacije i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari