Detalji masovne tučnjave u Rapcu: ‘Uzeo je razbijenu čašu i nekoga udario po glavi’

Policija je potvrdila da se tučnjava dogodila oko 22.40 sati na Obali maršala Tita u Rapcu

U Rapcu je u utorak 6. kolovoza u kasnim večernjim satima došlo do tučnjave u kojoj su sudjelovali djelatnici dva kafića-slastičarnice na rabačkoj rivi, izvijestila je policija, navodeći da se još utvrđuju okolnosti događaja.

Policija je potvrdila da se tučnjava dogodila oko 22.40 sati na Obali maršala Tita u Rapcu na terasi ugostiteljskog objekta kada se 37-godišnjak iz Zagreba prvo verbalno, a potom fizički sukobio s 24-godišnjakom i 27-godišnjakom iz Labina. U sukob se uključilo još sedam muškaraca te su se međusobno udarali rukama, nogama stolicama i drugim predmetima.

U događaju su tri osobe lakše ozlijeđene. Protiv svih sudionika tučnjave se zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira podnosi optužni prijedlog.

Iako vlasnici kafića pred kojima je došlo do tučnjave nisu željeli komentirati nemile scene koje su se odvijala, jedan je svjedok za Glas Istre kazao da je u tučnjavi sudjelovalo oko 25 ljudi, a počelo je kada je djelatnik susjednog Blue bara prišao jednom od braće iz Vanilije s razbijenom čašom i udario ga u glavu.

“Pretpostavljam da je razlog borba za goste jer su ovi iz Blue bara ljubomorni na Vaniliju koja je uvijek puna”, kazao je razgovorljiv nizozemski turist Patrik Lossi.
Vijesti.hr
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari