USRED DANA!

Detalji mučkog napada na Turniću: Žena (57) pretrpjela težu ozljedu u napadu trojice mladića!

Ilustraccija: Sasa Miljevic / PIXSELL

Tri mlađe muške osobe počinile su jučer usred dana drsku krađu u Ul. Franje Čandeka, pri čemu je ženska (57) osoba pala te pritom zadobila težu ozljedu

Iz Policijske uprave primorsko-goranske danas su nam priopćili detalje jučerašnjeg incidenta koji se dogodio nešto prije 16 sati kod trgovine odnosno salona za kućne ljubimceu Ulici Franje Čandeka.

Tri mlađe muške osobe počinile su drsku krađu na način da su zaskočile i istrgnule torbicu s ramena 57-godišnjakinje. U naguravanju koje je pritom nastalo, žena je izgubila ravnotežu i pala, dok su počinitelji pobjegli s njenom torbom u kojoj su bili novčanik s novcem, dokumentima, bankovnim karticama…

Prilikom pada, napadnuta žena zadobila je ozljede. Kasnijim pregledom kod liječnika ustanovljeno je kako je zadobila “jednu vrstu teže ozljede”, istaknuli su iz policije, što  je kvalifikacija koja ovo nedjelo čini puno “težim” po počinitelje.

“Policija intenzivno traga za počiniteljima”, potvrdili su nam iz PU primorsko-goranske gdje je pokrenuto kriminalističko istraživanje ovog nemilog događaja.

Ujedno, još jednom pozivamo eventualne očevice ovog, ali i svih drugih sličnih nedjela da o svojim saznanjima – mogu i anonimno – dojave policiji bilo putem telefona, e-maila, aplikacije za prijavu nedjelja “MUP Sigurnost i povjerenje” ili osobnim dolaskom u policijsku postaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari