Detalji nesreće na dionici Matulji-Bivio: Mlada vozačica Pola kobno pogriješila

Foto: Pixsell

U ovoj prometnoj nesreći dvije osobe su teže ozlijeđene

Jučer se na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo 11 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teško ozlijeđene.

Dvije hrvatske državljanke, starosti 29 i 45 godina, ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se dogodila na Ljubljanskoj cesti u Rijeci.

Do nesreće je došlo oko 8. 10 sati kada se 29-godišnja vozačica upravljajući osobnim vozilom marke Volkswagen Polo, riječkih registarskih oznaka, kretala iz smjera Matulja prema Biviu u Rijeci.

Budući da nije prilagodila vožnju uvjetima na cesti, u jednom trenutku prešla je na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s osobnim vozilom marke Dacia, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 45-godišnjakinja.

Zbog zadobivenih ozljeda, obje vozačice su prevezene u KBC Rijeka na liječničku obradu gdje su im utvrđene teže ozljede.

Inače, tijekom jučerašnjeg dana u prometu je evidentirano i počinjenje prekršaja od kojih izdvajamo prekršaj 57-godišnjeg vozača osobnog vozila marke Mazda, delničkih registarskih oznaka.

Njega je policija zaustavila oko 14.45 sati na području Ravne Gore dok je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,64 g/kg. Kako je pokazivao namjeru nastavljanja činjenja prekršaja, priveden je u policijske prostorije i potom zbog počinjenog prekršaja sankcioniran prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

I ovom prilikom pozivamo sve sudionike u prometu, posebice vozače, na povećani oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa u cilju većeg stanja sigurnosti u prometu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari