JOŠ DVIJE OSOBE OZLIJEĐENE

Detalji nesreće na Jadranskoj magistrali: Vozačica prešla u drugu traku, ishod je tragičan

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Protiv vozačice osobnog automobila Opel bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državom odvjetništvu u Šibeniku

Nakon što je jutros objavljena vijest o teškoj prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali u mjestu Šparadići kod Šibenika, policija je objavila sve detalje vezane uz nju.

Nesreća se dogodila oko 7,05 sati na državnoj cesti D-8, a smrtno je stradao 66-godišnjak, vozač osobnog automobila, dok su teške tjelesne ozljede zadobile 62-godišnja vozačica osobnog automobila i 55-godišnja putnica.

Do nesreće je došlo tako što je 62-godišnjakinja vozila automobil Opel te se nije kretala svojom trakom, već je prešla u drugu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera. Tako je udarila u drugi Opel koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 66-godišnjak.

“Od siline udara osobni automobil Opel odbija se i rotira kojom prilikom na njega nalijeće osobni automobil Mitsubishi kojim je upravljao 65-godišnjak.

Vozač osobnog automobila je od siline udara i zadobivenih ozljeda Opel preminuo je na mjestu događaja, dok su dvije osobe iz osobnih automobila zadobile teške tjelesne ozlijede i zadržane na liječenju u OB Šibenik”, stoji u priopćenju PU šibensko-kninske.

Protiv vozačice osobnog automobila Opel bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državom odvjetništvu u Šibeniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari