DETALJI NESREĆE: Obdukcijom tijela otkriveno – Braco je već ležao na cesti kad je na njega naletio Tony Cetinski

Kevljanin je ležao na kolniku kada ga je Cetinski udario automobilom, a lijevim prednjim kotačem prešao mu je preko nadlaktice jedne ruke i prouzročio mu podljeve, koji, navodno nisu bili smrtonosni

Ibrahim Kevljanin, nadimkom Braco, ležao je u petak 3. studenog oko 14 sati na cesti rovinjske Puste ulice kad je na njega automobilom naletio Toni Cetinski.

Jutarnji list objavio je neslužbeni nalaz obdukcije kojim je ustanovljeno da je Kevljanin ležao na kolniku kada ga je Cetinski udario automobilom, a lijevim prednjim kotačem prešao mu je preko nadlaktice jedne ruke i prouzročio mu podljeve, koji, navodno nisu bili smrtonosni.

Prema neslužbenim informacijama, u MUP-ovu Centru “Ivan Vučetić” u ponedjeljak su trebala biti završena neka toksikološka vještačenja i dostavljena tužiteljstvu.

Nesreća je izazvala veliki interes medija i javnosti, a policija je čak zatražila i provjeru je li u trenutku nesreće Cetinski razgovarao i eventualno pisao SMS poruke. Odnosno, policija je zatražila sve relevantne podatke o prometu njegovog mobitela koji bi policiji mogli biti korisni u daljnoj istrazi.

Provjereni su i podaci unazad pet godina, o ponašanju vozača u ulici u kojoj se dogodila nesreća, a pregledan je i prometni dosje vozača. Automobil koji je Cetinski vozio u trenutnu nesreće nalazi se u krugu policije, piše Jutarnji list.

Vijesti.hr
Foto: Dusko Marusic/Dalibor Urukalovic/PIXSELL

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari