Detalji sinoćnje nesreće: Vozač teško ozlijeđen, vozio pod zabranom, auto s lažnim tablicama!

Foto: Riječanin/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Izgubio je kontrolu nad upravljačem i sletio izvan desnog ruba kolnika udarivši u stablo drvoreda na nogostupu.

Detalji sinoćnje prometne nesreće u Zvonimirovoij ulici kod ZTC-a bacaju novo svjetlo na nesreću koja je umalo okončana velikom tragedijom.

U nesreći je sudjelovalo jedno vozilo a sve se odigralo sinoć oko 21,10 sati.

Evo što se točno dogodilo: upravljajući osobnim vozilom kojem je istekao rok važenja prometne dozvole, označenim nepripadajućim reg. pločicama i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera upravljanja motornim vozilima B kategorije, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste, 35-godišnji hrvatski državljanin je, krećući se Zvonimirovom ulicom desnom prometnom trakom iz smjera Mlake u smjeru Krnjeva, izgubio kontrolu nad upravljačem i sletio izvan desnog ruba kolnika udarivši u stablo drvoreda na nogostupu.

Vozač je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u KBC Rijeka, lokalitet Sušak, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.

Zadržan je na daljnjem liječenju a poradi analize na alkohol i droge izuzeti su mu uzorci krvi i urina. Rezultati analize za sada još nisu poznati.

Dvoje putnika u navedenom vozilu zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

Neslužbeno, riječ je o dvoje djece koja su srećom prošla s lakšim ozljedama, a (također neslužbeno) riječ je o ocu koji je s djecom išao po suprugu koja je u to vrijeme završila s poslom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari