DETALJI STRADANJA U ŠUMI KOD LOKAVA: Mladić koji je bježao policiji imao je podeblji dosje, bio je na tjeralici?

Foto: Ilustracija (Duško Marušić/Pixsell)

Pobjegao je u šumu i to mu je na kraju, izgleda, presudilo. Mladić u bijegu nije ostavio samo vozilo već i svoje suputnike, njih troje

Intenzivna potraga za 22-godišnjakom čiji je nestanak prijavljen policiji u Delnicama 9. veljače poslijepodne tragično je završila (OVDJE). Mladića su pripadnici Specijalne jedinice policije iz Rijeke pronašli mrtvog na izuzetno nepristupačnom šumskom terenu na području Lokava u subotu ujutro, piše Večernji list.

No priča koja je u subotu završila tragično započela je, zapravo, kako su priopćili iz PU primorsko-goranske, u četvrtak oko 23.30 sati kod naplatnih postaja u Lučicama gdje se s autoceste A1 silazi prema Delnicama.

U rutinskoj kontroli vozila policajci su pokušali zaustaviti automobil koji im se približavao, no svjetlosne znakove za zaustavljanje koje su policajci upućivali vozilu vozač je zanemario. Dao se u bijeg i nastavio vožnju do predjela Špičunak, prema Rijeci, gdje je napokon stao i napustio vozilo bježeći dalje od policije pješice.

Pobjegao je u šumu i to mu je na kraju, izgleda, presudilo. Mladić u bijegu nije ostavio samo vozilo već i svoje suputnike, njih troje. Njih je u napuštenom vozilu zatekla policijska patrola koja je krenula u potjeru za 22-godišnjakom nakon što se on nije zaustavio na njihovo traženje. Ispalo je da je muškarac za kojim policajci tragaju od četvrtka navečer isti onaj čiji je nestanak prijavljen u petak poslijepodne.

U šumskom mu se predjelu izgubio svaki trag pa su djelatnici delničke policijske postaje ubrzo u pomoć pozvali i postrojbu specijalne policije iz Rijeke. No, oni su pozvani, neslužbeno doznaje Večernji list, i zato što je bjegunac zapravo imao podeblji policijski dosje s nizom kaznenih djela, među kojima su bile pljačke i razbojstva.

Također, Večernjak neslužbeno doznaje, da je za mladićem bila raspisana tjeralica, što je vjerojatno bio razlog zašto je pobjegao policiji. Mladić je bio pripadnik romske zajednice, a mještani tog kraja kazali su da je u subotu čitav kraj bio pun policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari