12-GODIŠNJA ŽRTVA

Detalji strašnog ubojstva: Djevojčica koju su našli u koferu bila je žigosana brojevima

Screenshot YouTube video

U pritvoru su trenutno četiri osobe, no za sada nije poznato zbog čega su uhićeni. Među njima je i muškarac koji je pozvao policiju nakon što je pronašao kofer

Nakon što su u subotu pronašli tijelo 12-godišnje djevojčice u koferu u Parizu, policija je sada izvijestila i o nekim detaljima ovog strašnog ubojstva.

Naime, na žrtvi su pronađeni neobjašnjivi brojevi 1 i 0 na tijelu.

Policija je izjavila da nisu bili urezani ili napisani, nego utisnuti na kožu, ali još uvijek ne znaju što oni predstavljaju.

Kako piše Independent, obdukcija je pokazala da je umrla od gušenja, a pronađena je svezana i prerezanog grla strpana u kofer – samo nekoliko ulica dalje od kuće.

Njen otac zabrinuo se nakon što se u petak nije vratila kući iz škole, prenosi Sky News. Majka djevojčice prijavila je njen nestanak u lokalnoj policijskoj stanici u sjeveroistočnom dijelu Pariza kasnije tog dana. Detektivi su brzo pokrenuli istragu, a tragove koji su upućivali da je djevojčica oteta pronađeni su u podrumu obiteljske kuće.

Nadzorne kamere snimile su žensku osobu kako nosi kofer ispred kuće. Isti kofer pronađen je kasnije nekoliko ulica dalje i u njemu je bilo tijelo djevojčice. Lice joj je bilo prekriveno trakom i imala je nekoliko posjekotina na grlu.

U pritvoru su trenutno četiri osobe, no za sada nije poznato zbog čega su uhićeni. Među njima je i muškarac koji je pozvao policiju nakon što je pronašao kofer. Istraga je u tijeku, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari