UBOJSTVO I SAMOUBOJSTVO

DETALJI STRAŠNOG ZLOČINA: Ubio je brata u istom stanu gdje je prije šest godina ubio i majku

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Policija tvrdi da je između 16. i 18. rujna 42-godišnjak u stanu na Trnju u Zagrebu oštrim predmetom usmrtio 44-godišnjaka, nakon čega je 18. rujna počinio samoubojstvo

Zagrebačka policija danas je izvijestila da nisu sigurni kada je 42-godišnjak ubio 44-godišnjeg brata, jer je moguće da je to napravio i dan ili dva prije 18. rujna kada je počinio samoubojstvo skakanjem s balkona na 2. katu zgrade na Trnju u Zagrebu.

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

“Između 16. i 18. rujna, od 7 do 15 sati na Trnju u Ulici Vladimira Ruždjaka, 42-godišnjak je u stanu oštrim predmetom usmrtio 44-godišnjaka, a nakon čega je 42-godišnjak 18. rujna počinio samoubojstvo skakanjem s visine. Tijela su prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Očevid je uz stručnu pomoć ekipe za očevide obavila zamjenica Županijskog državnog odvjetnika”, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Ubio vlastitu majku

“Ja sam bila u apsolutnom šoku kad su ga pustili. Nisam mogla vjerovati kakvo je to pravosuđe koje pusti čovjeka nakon što zakolje svoju mamu. Strašno, ali ne čudi me što je ubio i brata, ne znam samo što je radio kod njega”, kaže za 24sata jedna od šokiranih susjeda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari