Detalji strave u Gorskom Kotaru: Otkriven uzrok požara u kojem je poginuo muškarac

Utvrđeno je da je požar izbio uslijed prijenosa topline s električne grijalice na zapaljivi materijal

Policijska uprava primorsko-goranska objavila je detalje požara u kojem je u Lokvama u Gorskom Kotaru u obiteljskoj kući poginuo muškarac.

Tragedija u Gorskom kotaru: U požaru u Lokvama smrtno stradala osoba

“Jutros oko 9 sati izbio je požar u obiteljskoj kući na području Lokava. Požar su ugasili vatrogasci JVP Delnice i DVD Lokve. Nažalost, u kući je pronađeno mrtvo tijelo 57-godišnjeg hrvatskog državljanina, a točan uzrok smrti spomenutog muškarca bit će utvrđen obdukcijom”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Grijalica zapalila sobu i kuhinju

“Na mjestu požara tijekom poslijepodneva proveden očevid kojim je utvrđeno da je požar izbio uslijed prijenosa topline s električne grijalice na zapaljivi materijal. U požaru su nastala oštećenja u spavaćoj sobi i kuhinji, dok su ostali dijelovi stana zacrnjeni od dima”, dodaju.

“Šteta nastala požarom cijeni se na više desetaka tisuća kuna, za koliko je oštećen vlasnik kuće, hrvatski državljanin u dobi od 34 godine”, zaključuje se u priopćenju PU primorsko-goranske.
Vijesti.hr
Foto: Ilutsracija: Pixsell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari