KRVAVI POHOD

Detalji teškog ubojstva u Zagrebu: Sin oca više puta izbo nožem. Mladić (26) je na liječenju

Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL

Kako je osumnjičeni imao ozlijede na ruci u vidu porezotina, prevezen je u Klinički bolnički centar „Sestre milosrdnice“ gdje mu je sanirana ozljeda

Strašno ubojstvo dogodilo se jučer u Zagrebu kada je sin ubio oca u Ulici Vinogradi. O svemu se danas oglasila i policija.

Kako je izvijestila zagrebačka policija jučer oko 10.50 sati na Črnomercu u Ulici Vinogradi u stanu u prizemlju kuće, sumnja se da je osumnjičeni 26-godišnjak počinio kazneno djelo ‘teško ubojstvo’ iz članka 111. t. 1. Kaznenog zakona na štetu 51-godišnjeg muškog člana obitelji kojemu je nožem zadao više ubodnih rana uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja.

Potom se pješice dao u bijeg, a nedaleko mjesta događaja policija ga je uhitila i stavila pod nadzor.

Kako je osumnjičeni imao ozlijede na ruci u vidu porezotina, prevezen je u Klinički bolnički centar ‘Sestre milosrdnice’ gdje mu je sanirana ozljeda. Obzirom na njegovo stanje, upućen je na daljnji pregled gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi. Na mjestu događaja policijski službenici ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke su obavili očevid.

Kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon otpuštanja iz zdravstvene ustanove nakon čega će biti podnijeta kaznena prijava protiv osumnjičenog 26-godišnjaka Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, piše Danas.hr/Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari