STRAŠNA NESREĆA

Detalji tragedije kod Malinske: Policija objavila kako je poginuo vozač (39), okolnosti su stravične

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Zbog zadobivenih ozljeda 39-godišnji hrvatski državljanin prevezen je u KBC Rijeka gdje je unatoč pruženoj medicinskoj pomoći nakon par sati preminuo, izvijestila je policija.

Podsjetimo, jučer oko 14.20 sati na području Malinske na otoku Krku dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško stradao 39-godišnji hrvatski državljanin. Zbog zadobivenih ozljeda i u besvjesnom stanju prevezen je u KBC Rijeka gdje je unatoč pruženoj medicinskoj pomoći nakon par sati, nažalost, preminuo.

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je 39-godišnjak upravljajući osobnim vozilom, riječkih registarskih oznaka, kolnikom DC 102 iz smjera Malinske prema Rijeci, nepropisno pretjecao vozilo ispred sebe i pri tome bočno udario u osobno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 40-godišnja hrvatska državljanka.

Nakon sudara izgubio je nadzor nad vozilom koje je skrenulo ispod razine kolnika na travnatu površinu i u daljnjem kretanju vozilo je udarilo u betonski zid od koji se odbilo, a potom od jačine udarca preokrenulo na bok i zaustavilo.

Za vrijeme provedbe očevida od 14. 45 do 16 sati DC 102 bila je zatvorena za kretanje svih vozila, a promet se odvijao alternativnim pravcima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari