STRAŠNA NESREĆA

Detalji tragedije kod Malinske: Policija objavila kako je poginuo vozač (39), okolnosti su stravične

Idi na originalni članak
Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Zbog zadobivenih ozljeda 39-godišnji hrvatski državljanin prevezen je u KBC Rijeka gdje je unatoč pruženoj medicinskoj pomoći nakon par sati preminuo, izvijestila je policija.

Oglas

Podsjetimo, jučer oko 14.20 sati na području Malinske na otoku Krku dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško stradao 39-godišnji hrvatski državljanin. Zbog zadobivenih ozljeda i u besvjesnom stanju prevezen je u KBC Rijeka gdje je unatoč pruženoj medicinskoj pomoći nakon par sati, nažalost, preminuo.

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je 39-godišnjak upravljajući osobnim vozilom, riječkih registarskih oznaka, kolnikom DC 102 iz smjera Malinske prema Rijeci, nepropisno pretjecao vozilo ispred sebe i pri tome bočno udario u osobno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 40-godišnja hrvatska državljanka.

Nakon sudara izgubio je nadzor nad vozilom koje je skrenulo ispod razine kolnika na travnatu površinu i u daljnjem kretanju vozilo je udarilo u betonski zid od koji se odbilo, a potom od jačine udarca preokrenulo na bok i zaustavilo.

Za vrijeme provedbe očevida od 14. 45 do 16 sati DC 102 bila je zatvorena za kretanje svih vozila, a promet se odvijao alternativnim pravcima.

Exit mobile version