Detalji tragedije: Mladi vozač BMW-a nije imao vozačku, a i ranije je izazivao nesreće?

Idi na originalni članak
Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Smrtno je stradalo tri osobe, dok je četvrta preživjela, ali s teškim ozljedama

Oglas

Teška prometna nesreća je u subotu u jutarnjim satima odnijela živote tri osobe, dvojice mladića u dobi od 20 i 24 godine te jedne 25-godišnje djevojke.

Tragedija u Osijeku: Tri osobe poginule u stravičnom sudaru, auto smrskan do neprepoznatljivosti

Nesreću je, sa teškim ozljedama, preživjela 21-godišnja djevojka koja je prevezena u KBC Osijek gdje se liječnici nadaju dobrom ishodu.

Više u VIDEOPRILOGU:

Policijska uprava osječko-baranjska uzrokom nesreće smatra neprilagođenu brzinu kretanja za uvjete na cesti u trenutku nesreće.

“Danas, 4. siječnja oko 4:50 sati u Osijeku se dogodila prometna nesreća u kojoj su tri osobe smrtno stradale, a jedna osoba je ozlijeđena. Vozač osobnog automobila, 20-godišnji hrvatski državljanin, upravljao je vozilom kolnikom Ulice Cara Hadrijana. Brzinu kretanja vozila nije prilagodio stanju i uvjetima na kolniku te je izgubio kontrolu nad upravljačem vozila. Vozilo je sletjelo s kolnika u park, udarilo u drvo i zaustavilo se”, navode u priopćenju.

Automobil je, nakon što je izletio sa ceste, završio smrskan i prepolovljen na livadi, udaljen nekoliko desetaka metara od kolnika. Motor BMV-a je pritom ispao iz automobila.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, osobe u vozilu su se vraćale iz izlaska u noćnom klubu, pri čemu vozač nije imao dozvolu te je prethodno u policiji evidentiran zbog izazivanja prometnih nesreća.
Vijesti.hr

Exit mobile version