PROMETNA NESREĆA

Detalji tragedije: Poginuo motociklist (37) kojem se sudi za ubojstvo mladića

Pixsell

Prva presuda za taj slučaj donijeta je tek 2017. godine

Došlo je do još jedne tragedije na međimurskim cestama. U nesreći između Donjeg Koncovčaka i Vrhovljana došlo je do prometne nesreće u kojoj je, kako se doznaje  iz međimurske policije, život izgubio muškarac s područja Varaždinske županije rođen 1984. godine.

Detalji nesreće

”Oko 15:15 sati na Županijskoj cesti 2005 između Donjeg Koncovčaka i Vrhovljana  vozač motocikla u zavoju je prešao u suprotni prometni trak i bočno udario u dva osobna automobila koja su se kretala iz suprotnog smjera. Vozač motocikla preminuo je na mjestu prometne nesreće. Od 15:40 sati navedena cesta zatvora je za odvijanje prometa. U tijeku je očevid”, priopćili su iz međimurske policije.

Neslužbeno eMeđimurje doznaje da se radi o Matiji Marčecu, jednom od trojice muškaraca koji su u siječnju 2011. godine u Čakovcu pretukli Tomislava Pergara koji je od zadobivenih ozljeda preminuo u čakovečkoj bolnici. Prva presuda za taj slučaj donijeta je tek 2017. godine, a svi okrivljenici dobili su po tri godine i osam mjeseci zatvora. No viši sud poništio je odluku prvostupanjskog suda i vratio mu postupak.

U veljači ove godine sutkinja Renata Marciuš, sutkinja Općinskog suda u Čakovcu, nakon provedenog postupka koji je bio zatvoren za javnost, donosi novu presudu. Ponovno svu trojicu osuđuje na zatvorske kazne, ali ovoga puta one su im čak smanjene. Nepravomoćno su osuđeni na dvije godine i deset mjeseci zatvora, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari