KRAJ ZAVIJEN U CRNO

Detalji užasa: Poginula mlada majka i to 200 metara od kuće. Dijete ima teške ozljede

Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Putnik iz osobnog vozila (rođen 2021.) prevezen je na pružanje liječničke pomoći i zadržan u bolnici, a utvrđene su mu teške tjelesne ozlijede

U prometnoj nesreći na cesti D8, u Kaštel Sućurcu, smrtno su stradali 29 -godišnji vozač motocikla i 32 -godišnja vozačica osobnog vozila. Putnik iz osobnog vozila (rođen 2021.) prevezen je na pružanje liječničke pomoći i zadržan u bolnici, a utvrđene su mu teške tjelesne ozljede. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica ODO Split uz asistenciju policijskih službenika.

Podsjetimo, jučer oko 17:48 sati policija je zaprimila informaciju da se na cesti D8 u mjestu Kaštel Sućurac dogodila prometna nesreća sudar osobnog vozila i motocikla. Dvije osobe su smrtno stradale na mjestu događaja.

Kako za Slobodnu Dalmaciju kažu svjedoci motocikl je udario u vozačevu stranu i od siline udaraca poletio pedesetak metara dalje.

Gorivo je počelo curiti i vozilo se zapalilo zbog čega ženi nije bilo spasa. Žena je stradala 200 metara od obiteljske kuće prema kojoj je vozila. Jedina sreća u nesreći je dijete koje je preživjelo prometnu nesreću, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari