NESREĆA U JASTREBARSKOM

Dijete na motoru poginulo nakon što je na njega naletio automobil

Hrvoje Jelavic/Pixsell

Dijete koje je vozilo Tomos, bez vozačke dozvole, nije na raskrižju propustilo vozila koja imaju prednost prolaska

U prometnoj nesreći u Jastrebarskom u petak je poginulo dijete.

U 17.25 sati, Guci Draganićki, dijete je prije stjecanja prava na upravljanje, sa zaštitnom kacigom na glavi, upravljalo mopedom marke Tomos, a kretalo se sporednom cestom Ulice Guci Draganićki u smjeru jugozapada.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Guci Draganički prošlo je pored znaka obavezno zaustavljanje i ušlo u raskrižje skrenuvši udesno na sjevernu, a odmah zatim na južnu kolničku traku namjeravajući nastaviti vožnju u smjeru jugozapada, ne propustivši vozila koja imaju prednost prolaska.

Tom prilikom je na južnoj kolničkoj traci na njega naletio osobni automobil marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak, koji se kretao Ulicom Guci Draganićki u smjeru sjevera.

U prometnoj nesreći, nakon pružene liječničke pomoći smrtno je stradalo dijete, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Na dijelove mopeda je naletio i teretni automobil marke MAN zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak te osobni automobil marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari