DILER “PAO” U CRIKVENICI: Bez vozačke ali s kokainom i marihuanom!

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog počinjenja prekršaja i kaznenih djela

Osumnjičeni je zaustavljen u nadzoru prometa u noći 14. travnja u Crikvenici te je prilikom postupanja policije od sebe odbacio vrećice za koje je utvrđeno da sadrže ukupno 46,72 grama kokaina.

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja obavljene su pretrage spomenutog vozila te doma i drugih prostorija osumnjičenoga u zaleđu Crikvenice, kojom prilikom su pronađene i oduzete dvije digitalne vage, manja količina marihuane te drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Utvrđeno je kako je drogu kokain uhićen diposjedovao u namjeri daljnje prodaje te je zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Zbog neovlaštenog posjedovanja marihuane prekršajno je prijavljen sukladno odredbama  Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

Također, utvrđeno je kako je vozilom upravljao iako mu je na snazi važeća zabrana upravljanja vozilom „B“ kategorije, a sa sobom nije imao niti vozačku dozvolu niti osobnu iskaznicu radi čega je prekršajno prijavljen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari