U ZAGREBU

Dilerica (27) kokain čuvala u banci u sefu, zajedno s gotovo 90 tisuća eura!

Foto: Ilustracija

Drogu je skrivala i prepakiravala u stanu u Novom Zagrebu, ali je dio odlučila očito spremiti i na sigurno – u banku.

Policija je u glavnom gradu uhvatila 27-godišnju osumnjičenu dilericu. Zagrebačka policija osumnjičila ju je da je kroz duže vrijeme nabavljala veće količine kokaina, amfetamina i marihuane koje je potom skrivala i prepakiravala u stanu u Novom Zagreba.

Drogu je prije preprodaje prevozila Fordom Fiestom. Uhićena je 16. studenoga kada ju je policija u 11.55 uočila u Ulici Svetog Mateja u Zagrebu. Njezino ponašanje im je bilo sumnjivo, a kada su joj prišli, predala im je 0,55 grama marihuane pakirane u plastični paketić.

Photo: PU zagrebačka

Nakon što joj je pretražila stan, policija je pronašla ukupno 1,3 grama marihuane, 0,8 grama kokaina pakiranog u vakuumirani plastični paketić, 68,4 grama amfetamina pakiranog u tri vakuumirana plastična paketa kao i jedan uređaj za vakuumiranje te 74 plastičnih vrećica za vakuumiranje.

Uz to, otkriveno je da je 27-godišnjakinja u bankovnom sefu držala 58 grama kokaina koji je bio pakiran u četiri paketa i 87.400 eura za koji se sumnja da je pribavljen od preprodaje droge.

”Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenu 27-godišnjakinju predali pritvorskom nadzorniku i kaznenu prijavu su podnijeli Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu’’, priopćila je zagrebačka policija, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari