VRLO BIJESNA ŽENA

Divlja Istrijanka (32) vozila pijana pa se potukla s policijom, jednog policajca je i ugrizla!

Ilustracija: Riportal

Pod utjecajem alkohola ugrizla je policijskog službenika. Vozačica je uhićena i zadržana u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Prometna je policija 2. kolovoza oko 2,40 sati na Vodnjanskoj cesti u Puli zaustavila i kontrolirala automobil pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljala 32-godišnjakinja.

Nakon što su ju policijski službenici zaustavili, 32-godišnjakinji je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 1.44 promila.

“Prilikom policijskog postupanja, žena je narušavala javni red i mir te je na osobito drzak i nepristojan način vrijeđala policijske službenike. Zbog pokazivanja namjere u daljnjem činjenju prekršaja, nad ženom su uporabljena sredstva prisile te je uhićena, kojom prilikom su lakše ozlijeđeni i policijski službenik i vozačica.”, izvijestili su iz PU istarske.

Protiv žene je na nadležnom sudu pokrenut prekršajni postupak poradi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari